dinsdag 28 mei 2019

Zeeklassen dag 2


Hier zijn we dan weer :-)

Deze morgen om 8u opgestaan na een luidruchtige ochtend door vroege vogels die in de kamers al lawaai maakten van 6u30 's morgens en we werden ook gewekt door regen en onweer.
Na het aankleden ontbeten we om kwart voor 9. Lekkere boterhammetjes met choco en confituur met warme chocomelk. Dat heeft gesmaakt!

Daarna schreven we onze kaartjes om op te sturen naar jullie thuis! Hopelijk zijn ze er snel :-) De kinderen mochten nog wat kleuren en samen speelden we nog een spel.

Als middageten kregen we vandaag een picknick. Een broodje met kaas of tonijnsla. Na de picknick mochten de kinderen nog wat spelen in de speeltuin, want het zonnetje was terug van de partij :-)

Na een leuke speelnamiddag gingen we douchen. Dat is supervlot verlopen! Valiezen al klaargemaakt voor morgen en onze superheldenoutfits aangedaan. We waren klaar om te gaan eten en te gaan feesten op de superheldenfuif! Joepie!

We kregen lekkere frietjes met balletjes en superheldensaus als avondeten met groentjes. De groentjes vonden ze dan weer minder lekker dan de frietjes.

En dan...was het tijd voor onze party! De kids waren enorm enthousiast. We hadden supermans, batmans, rambo's,... en ook Mega Mindy was van de partij!!!
De kids kregen een fanta of een cola als beloning. Ze dansten en genoten van de muziek van de DJ. Op de foto's zien jullie wel hoe blij ze waren. 

Na een 2de dag vol plezier waren de meeste kinderen echt wel moe en snakten ze naar hun bedje.
Ondertussen liggen ze allemaal al lang in dromenland!

Morgenvroeg valiezen klaarzetten, ontbijten en als afsluiter gaan we met de go-carts rijden op de dijk. We keren dan terug met een treintje zodat we weer niet zo lang moeten stappen. 
Dan zal het tijd zijn voor het middagmaal. 
Fishticks met puree en worteltjes staan dan op het menu en als dessert...een lekker ijsje :-) 
Wat worden ze hier toch verwend. 

En hier sluiten we onze zeeklassen dan af. 
We keren na het middagmaal rond 13u30 terug naar school en we kijken er naar uit jullie allemaal terug te zien! 
Tot morgen!
Sweet dreams!
De juffen en de kids

























































































































































3 opmerkingen:

  1. Ik dank het hele schoolteam, vooral de leraren van het eerste en tweede jaar, evenals alle coaches. Ik bedank u voor uw inspanningen en voor de glimlach die we zien op de gezichten van onze kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ce sont des superbes photos c'est très agréable de voir à quel point les enfants son joyeux et à quel point ils savouré leurs séjour mais après 48 heures séparer de mon petit homme je n'ai qu'une envie le récupérer et le bombardé de bisous et de câlins ❤ un grand merci à toute l'équipe pour ce beau voyage scolaire qu'on pue profitez nos enfants et grandir encore plus à tantôt maman Adam.A

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Quel plaisir de vous voir si heureux et amusés ! ...leur premier voyage scolaire, comme le temps passe vite ! Merci à vous toutes les JUFS qui avez mis tout votre coeur et votre énergie dans ce beau voyage et d'avoir pris soin de nos enfants !! Merci aussi au soleil d'avoir été au rdv 😁⛱☀️☀️ hâte de te faire de gros câlins Seanyboo ♥️ a tanto...

    BeantwoordenVerwijderen